حجامت چیست و برای چه بیماری هایی خوب است
قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید
www.takcarpet.blogfa.com www.takcarpet.ir
روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید
حجامت که در زبان انگلیسی به آن Cupping می گویند، بیشترین شیوع را در طب چینی دارد. طب سنتی اسلامی از دیرباز از حجامت برای درمان بیماری ها استفاده می کرده است.
حجامت را که روشی از طب سنتی می باشد، همه ما کم و بیش می شناسیم. حجامت طبی است که بیشتر از همه بزرگسالان مخصوصا پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها به آن علاقه دارند تا جوانان امروزی که یکی از مهم ترین علل آن، آشنا نبودن با این طب است. البته خیلی ها هم درباره مفید و یا بی فایده بودن حجامت شک دارند که این نیز نیازمند داشتن شناختی کامل از این طب است.
حجامت که در زبان انگلیسی به آن Cupping می گویند، بیشترین شیوع را در طب چینی دارد. طب سنتی اسلامی از دیرباز از حجامت برای درمان بیماری ها استفاده می کرده است.
پزشکان اعتقاد دارند حجامت نقش مهمی در پیشگیری از بیماری ها، مخصوصا بیماری های مزمن و مرتبط با سبک زندگی دارد. از دیرباز هدف اصلی از حجامت، ارتقای سلامتی جسمی و روحی بوده است.
قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید
www.takcarpet.blogfa.com www.takcarpet.ir
روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید
عوامل این لکهها موارد زیر میباشند:
غذاها (بلوبریها، کاری، سس سویا) و نوشیدنیها (قهوه، چای، کولا، شراب قرمز، آب جو)، به ویژه آن دسته از نوشیدنیها که اسیدی هستند، استعمال توتون، بهداشت دندانی ضعیف که منجر به پلاک و جرم میشود و لکهها به آسانی روی دندانها انباشته میشوند.مواد دندانپزشکی از قبیل رنگ ماده احیاءگر که باعث ظاهر نیمه شفاف مینای دندان میشوند. مواد مکمل حاوی آهن. استفاده بیش از دهان شویههای حاوی کلرهگزیدین و کلرید ستیلپریدینیوم. ورودی بیش از اندازه فلوراید به خاطر سطوح بالا و غیر معمول در آب یا از طریق مصرف پیوسته فلوراید خمیر دندان یا دهان شویهها. داروهایی که حاوی آنتیهیستامین، آنتیسایکوتیک هستند یا داروهای کنترل کننده فشار خون بالا. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این مقوله از پزشک خود سئوال بفرمایید.
آناتومی دندان
مینا قابل رویت ترین قسمت دندان میباشد، که یک ماده کاملا سخت هست و برای
تاب آوردن در مقابل جویدن و گاز گرفتن، طراحی شده است. به علت بادوام
بودن مینای دندان، با افزایش سن هم این قسمت از دندان برای خرد کردن و
شکستن نیز مستعد میباشد. اگر مینا به اندازه کافی مواد معدنی داشته باشد،
رنگ دندان روشنتر یا سفیدتر میباشد. با این وجود، اغلب نیمه شفاف،
خاکستری روشن یا زرد رنگ میباشد. که این رنگها از ماده استخوانی مانند
زیر مینا- عاج دندان- نشات میگیرند. این بافت قوی است و بیشتر ساختار
دندان را تشکیل میدهد و به عنوان محافظ مینا میباشد. هسته دندان، زیر
عاج، pulp cavity نامیده میشود. این قسمت از رگهای خونی، (که مواد مغذی
حیاتی برای زنده نگهداشتن دندان را فراهم میکنند) بافت و اعصاب تشکیل
یافته است.
قسمتی از pulp cavity که در ریشه قرار دارد، کانال ریشهای نامیده میشود و از طریق آن رگهای خونی و اعصاب وارد دندان میشود تا قسمتی از pulp بشوند. همچنین افزایش سن در از بین رفتن دندانها یکی از عوامل میباشد. حتی اگر 45 ساله هم باشید بر اثر گذشت زمان مینای دندان شما خراب میشود. در نتیجه، دندانها رنگ طبیعی عاج درون مینا را منعکس میکنند.
قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید
www.takcarpet.blogfa.com www.takcarpet.ir
روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید
میگرنش که عود میکند، زندگیاش فلج میشود و سردرد و حالت تهوع امانش را میبرد.
مسکن ها همراه تمام لحظه هایش شده اند و تا همین چند وقت پیش، حمله هایش بسیار زیاد بود تا این که متخصص مغز و اعصاب به او از بخورنخورهای لازم برای بیماران میگرنی گفت و تازه فهمید چقدر می تواند با دقت در تغذیه اش و مشورت با متخصص تغذیه، به خودش و پیشگیری از حمله های مکرر کمک کند؛ نکته های تغذیه ای که به قول دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، می تواند از بروز دردهای میگرنی بکاهد.
گاهی آزمون و خطا چاره ساز است
دکتر نیستانی در آخر به نکته مهمی اشاره می کند: این بخورنخورهای تغذیه ای
صد در صد نیست و برخی بیماران با آزمون و خطا تجربه می کنند که مثلا فلان
ماده غذایی باعث شروع سردردشان می شود، در حالی که ممکن است در هیچ کتاب و
منبع علمی در مورد آن چیزی نوشته شده باشد. حتی برخی بیماران می گویند با
مرکبات به هیچ وجه مشکلی ندارند ، بنابراین بخش عمده بایدها و نبایدهای
تغذیه ای به تجربه های خود بیمار برمی گردد .
سازمان جهانی بهداشت، میگرن را یکی از 20 بیماری ناتوان کننده دنیا معرفی کرده و مطالعه های زیادی هم درباره عواملی که باعث تحریک یا جلوگیری از بروز حمله های میگرنی می شود، انجام شده که برخی موادغذایی جزو آنهاست.
پنیر مانده و مرکبات؛ متهمان ردیف اول
در برخی موادغذایی، ماده ای به نام «تیرامین» وجود دارد که می تواند محرک
میگرن باشد. این ماده، بخصوص در پنیرهای کهنه و شکلات به مقدار زیاد وجود
دارد و بیماران دچار میگرن باید از مصرف این خوراکی ها بویژه پنیرهای سفت
مثل پنیر تبریزی خودداری کنند.
الکل دومین عامل ایجاد حمله های میگرنی است در بعضی منابع آمده مرکبات هم می تواند در بروز این دردها نقش داشته باشد. این متخصص تغذیه در ادامه به نکته مهمی اشاره می کند: بی نظمی در مصرف وعده های غذایی هم می تواند در بروز حمله های میگرنی، تاثیر بسیار مهمی داشته باشد.
قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید
www.takcarpet.blogfa.com www.takcarpet.ir
روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید
بیشتر ما عادت کردهایم هر از چند گاهی تعدادی از این جوشها را در مناطق مختلف پوست بدن خود ببینیم شنیدن اینکه روی صورت، رانها، پشت و بازوها جوش ظاهر شود، چندان عجیب نیست، اما اینکه بشنویم این جوشها روی سر کسی ایجاد شده، برای بسیاری از افراد عادی نیست
نکته
اولین و مهمترین نکته، رعایت بهداشت فردی است که میتواند از بروز بسیاری
ضایعهها جلوگیری کند. شستشوی به موقع، استفاده از شویندههای مناسب و
وسایل شخصی و بسیاری از همین موارد ظاهرا ساده، الفبای رعایت بهداشت سر
هستند.
آیا ظاهر شدن جوشهای چرکی روی سر طبیعی است؟
به کار بردن اصطلاح «طبیعی» برای پدیدار شدن جوش چرکی در سر یا هر منطقه دیگر بدن درست نیست.
میتوان گفت بهوجود آمدن جوش در سر، نسبت به سایر نقاط پوست بدن شیوع کمتری دارد، ولی به هر حال گروهی از مردم ممکن است به آن دچار شوند.
بهطورکلی چهار عامل اصلی برای بروز جوش در سر وجود دارد و مهمترین آن شپشسر است. در ادامه، با این عامل و سایر عوامل ایجاد جوش سر آشنا میشوید.
قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید
www.takcarpet.blogfa.com www.takcarpet.ir
روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید
این تصاویر با هدف ترغیب شستن دستها و در نتیجه، کاهش ابتلا به بیماریهایی مانند سرماخوردگی، آنفلوآنزا و ورود نورو ویروسها و ایکولای به بدن ارائه شدهاند.
زمانی که افراد پس از اجابت مزاج، عوضکردن پوشک و فعالیتهای مشابه، دستانشان را نمیشویند، باکتریها گسترش مییابند. هنگامی هم که فردی سطوح را لمس میکند و دستانش را که شامل میکروبهایی مانند میکروبهای موجود در مدفوع انسان است، به دهانش میبرد، آلودگی پخش میشود.
این تصاویر را پیتر هافمن، متخصص کنترل عفونت در بیمارستان بهداشت عمومی انگلستان خلق کرده است. وی ابتدا اشیای روزانه و غذاهای آلوده را لمس کرد یا این که اجابت مزاج کرد و سپس دستانش را روی مادهای فشار داد که فقط به میکروبهای ماده مدفوع امکان رشد میدهد.