پزشکی و سلامت وبهداشت فردی

نکات سلامت .نکات پزشکی .نکات بهداشت فردی.

پزشکی و سلامت وبهداشت فردی

نکات سلامت .نکات پزشکی .نکات بهداشت فردی.

ورزش و مواد غذایی لازم برای تقویت چشم ها


 ورزش و مواد غذایی لازم برای تقویت چشم ها

قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir 

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید


مواد غذایی مفید برای چشم
اسفناج: این گیاه نه تنها غنی از ویتامین های C،B،A و E و مواد معدنی و روی است بلکه غنی از لوتئین و زیزانتین نیز هست. مصرف روزانه اسفناج، می تواند مانع بروز اختلال هایی مانند آب مروارید و تباهی لکه زرد شود .اسفناج، برای سلامت قرنیه چشم نیز مفید است.

 

هویج و بتاکاروتن: در این گیاه به ویتامین A تبدیل می شود. این ویتامین سلامت کلی چشم را بهبود می بخشد.

 

کلم بروکلی: همانند اسفناج، حاوی ویتامین B، لوتئین و زیزانتین است. این ماده مغذی نه تنها باعث تقویت بینایی می شود بلکه از چشم ها حفاظت می کند.

کلم بروکلی، خستگی مفرط و تاری دید را کاهش می دهد.

 

ماهی: ماهی همانند سالمون، تن و ساردین سرشار از اسید چرب امگا۳ است که مانند آنتی اکسیدان عمل می کند و چشم ها را در برابر آسیب رادیکال آزاد در بدن محافظت می کند. چربی ماهی مانع خشکی چشم بر اثر استفاده از لنز می شود.

 

آواکادو: این گیاه غنی از لوتئین و بتاکاروتن است. علاوه بر آن سرشار از ویتامین C،B و E است. لوتئین نوعی فیتوکمیکال است که حساسیت چشم را در برابر نور کاهش می دهد.

 

  ادامه مطلب ...

پاستیل‌خورها قدبلند‌ترند؟


 پاستیل‌خورها قدبلند‌ترند؟

قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir 

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید


حتی اگر تا به حال دسر یا ژله درست نکرده باشید دستور تهیه آن را یک دور مرور کرده‌اید. تقریبا پای ثابت مواد اولیه همه این دسرها چیزی به نام ژلاتین است که یا به صورت ورقه یا پودر باید در دستور تهیه قرار داشته باشد. از 300 سال پیش که مردم فهمیدند می‌توان با اسید استخوان را نرم کرد و مواد معدنی آن را خارج کرد تا چند سال بعد از آن که این کار به تولید صنعتی رسید، حرف و حدیث درباره آن زیاد بوده است.

 

گاهی گفته می‌شود ژلاتینی که از استخوان حیوانات تهیه می‌شود غضروف‌ساز است و گاهی هم از مضرات آن می‌گویند. هرچه هست کاربردهای وسیع ژلاتین در صنایع مختلف آن را به یک ماده بااهمیت تبدیل کرده است. شاید ندانید که پوکه کپسول‌های دارویی از ژلاتین تهیه می‌شود یا خیلی از چسب‌ها ژلاتین دارند. اما پرکاربردترین محل مصرف ژلاتین در صنایع غذایی است.

 

حالا واقعا ژلاتین چیست؟

ژلاتین یک ماده پروتئینی است که از هیدرولیز کلاژنی که در پوست، استخوان و بافت پیوندی حیوانات وجود دارد، تهیه می‌شود. این مواد در آب جوش حل می‌شوند و تولید ژلاتین می‌کنند. حالا که ژلاتین در دسرها حدود 8 تا 10درصد از وزن خشک آن و در شیرینی‌ها دو تا سه درصد از وزن خشک شیرینی را تشکیل می‌دهد، بهتر است با خواص و انواع آن بیشتر آشنا شویم.

 

 

ژلاتین پروتئین دارد
ژلاتین ماده‌ای جامد، ترد، شفاف و البته بی‌بو و بی‌مزه است. این ماده فاقد قند، چربی و مواد افزودنی است. جدول زیر ترکیبات کلی ژلاتین را مشخص می‌کند:
پروتئین: 90-84 درصد
نمک معدنی: 2-1 درصد
آب: 15 - 8 درصد

 

پروتئین‌های ژلاتین به‌طور عمده متشکل از اسید آمینه‌های گلایسین و پرولین است که بسیاری از افراد به میزان لازم آنها را مصرف نمی‌کنند، درحالی‌که این اسیدهای آمینه نه‌تنها برای پوست، مو و ناخن مفید است بلکه باعث عملکرد مطلوب سیستم ایمنی می‌شود.

 

  ادامه مطلب ...

۱۰ دلیل برای مصرف بیشتر خیار


 ۱۰ دلیل برای مصرف بیشتر خیار

قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir 

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید


آیا می دانید که خیار یک راه حل بسیار مؤثر برای تسکین سردرد است؟ می توانید آن را به شکل معمول یا آبمیوه میل کنید یا اینکه چند حلقه از آن را روی پیشانی بگذارید تا به آرامش برسید.

 

خیار یکی از پر مصرف ترین سبزیجات در دنیاست که خنک کننده، سبک و دارای آب زیادی است که می تواند رطوبت بدن را تامین کند. خیار برای بزگسالان و همچنین کودکان مفید است. ویتامین ها و مواد معدنی آن برای افراد سالمند مفید خواهد بود و می تواند انرژی مورد نیاز آنها را در روزهای طولانی تابستان تامین کند. خیار برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند نیز توصیه می شود.

 

منبع غنی ویتامین B
این ویتامین در برنامه غذایی جایگاه بسیار مهمی دارد زیرا به دلیل کمک به سنتز گلبول های قرمز در احساس نشاط و سرحالی و تامین انرژی نقش دارد. علاوه بر گوشت های قرمز و لبنیات، سبزیجات سبز نیز منبع ویتامین B هستند. اگر دچار کمبود این ویتامین هستید می توانید حساب ویژه ای روی خیار باز کنید!

 

تسکین سردرد
بی خوابی شب و تغذیه نادرست می توانند باعث ایجاد خستگی صبحگاهی شوند که گاه با سردرد نیز همراه است. اسموتی خیار، آناناس و سیب تاثیر زیادی در کاهش سردرد دارد. این نوشیدنی طبیعی با تامین آب بدن، مواد سمی را از بدن دفع کرده و نیازهای غذایی را به طور صحیح تامین می کند.

 

مراقبت از موها و پوست
ویتامین B، سیلیسیوم و گوگرد ترکیباتی هستند که می توانند به تقویت و تسهیل رشد موها کمک کنند. اگر دوست دارید موهایتان همیشه درخشان باشد، مصرف منظم خیار را فراموش نکنید.
بسیاری از درمان های طبیعی پوست نیز بر پایه خیار است زیرا رطوبت و ریز مغذی های پوست را تامین می کند و همچنین در کاهش کبودی و تیرگی زیر چشم نیز مؤثر است. اگر با بی حالی و خستگی از خواب بیدار شدید حتما چند حلقه خیار را روی چشم هایتان بگذارید.

 

  ادامه مطلب ...

کدام مواد غذایی را نباید دوباره گرم کرد؟


 کدام مواد غذایی را نباید دوباره گرم کرد؟

قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir 

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید


تهیه غذا و نگه داشتن باقی مانده ی آن برای روز بعد برای ما کاری عادی است. در حقیقت اکثر ما فکر می کنیم گرم کردن دوباره پیتزا، مرغ سوخاری و … باعث می شود از قبل هم خوشمزه تر شوند! اما اجازه دهید که بگوییم استفاده از مایکروویو و اجاق گاز شما برای گرم کردن دوباره ی برخی غذاها می تواند خیلی وحشتناک باشد. تحقیقات نشان داده اند که برخی عناصر موجود در این مواد غذایی در صورت گرم شدن دوباره به شدت مضر می شوند.

 

مرغ
مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره ی آن می تواند مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد کند. بهترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.

 

اسفناج
اسفناج پر از آهن و نیترات است. وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری سرطان زاست تبدیل شده و غیر قابل مصرف می گردد.

 

  ادامه مطلب ...

بهترین زمان خوردن عصرانه


 بهترین زمان خوردن عصرانه

قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir 

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید


مصرف میان وعده برای کودکان، افراد لاغر، ورزشکاران و زنان باردار بیش از سایر افراد توصیه می شود و معمولا بین وعده های اصلی غذا خورده می شود.

عصرانه نیز بین ناهار و شام مصرف می شود. این زمان باید دقیقا لحاظ شود یعنی میان هر تعداد ساعتی که بین زمان ناهار و شام قرار داشت باید صرف شود.

 

میان وعده عصرانه می تواند بستنی،نان و پنیر، کیک و شیرینی و انواع میوه ها و دسرها باشد البته افراد باید در میزان مصرف این میان وعده ها دقت کنند تا دچار چاقی و اضافه وزن نشوند.

 

به عنوان مثال کیک های شکلاتی بیشترین کالری را دارند یا انواع کلوچه ها در افزایش وزن بسیار موثر است از طرفی مصرف برخی میوه هایی که شیرینی کمی دارند مانند آلبالو، گیلاس و سیب توصیه می شوند.

 

مصرف نان به دلیل اینکه سرشار از غلات است و پنیر به همراه مربا و گردو یا سبزیهایی مثل هویج، گوجه‌فرنگی و خیار بسیار مناسب هستند حتی می توان آن را با میوه های آبدار مانند خربزه و هندوانه مصرف کرد.