مراحلی که شامل آماده سازی شیر بادام میشوند، سریع و در آن واحد آسان میباشند. به علاوه، تهیهی آن در خانه ارزانتر از نمونههایی از آن است که در فروشگاهها به فروش میرسند. از طریق این مقاله چگونگی تهیهی یک بطری شیر بادام در خانه را بیاموزید.
لبنیات و فراوردههای لبنی، مواد غذایی هستند که بسیاری افراد همواره به دنبال جایگزینهای آن میباشند. برای چنین افرادی و یا حتی گیاهخواران سخت گیر، شیر مغزهای خوراکی یا آجیل جایگزینی عالی برای شیر معمولی گاو به حساب میآید. این نوع شیر کاملاً گیاهی بوده و از چربی و کلسترول کمی برخوردار بوده و یا اصلاً چربی و کلسترول ندارد، در صورتی که چربی و کلسترول در لبنیات و فرآوردههای آن یافت میشوند. از میان اینها، شیر بادام یکی از سالمترین و محبوبترین انواع شیر است که افراد مصرف میکنند. با این حال، این افراد به طور مداوم از انواع بسته بندی آن مأیوس میشوند، و آن یا بخاطر تازه نبودن این شیر است و یا چند مادهی اولیهای که در آن بکار رفته و حقیقتاً نمیخواهند که در شیرشان وجود داشته باشد. برای چنین افرادی، سادهترین راه ممکن جهت آماده سازی شیر بادام خانگی در این مقاله آورده شده است. آن را مرور کرده و طرز تهیهی فوری یک بطری پر از این شیر را برای خود بیاموزید.