روغن هستهی انگور در مقابل روغن زیتون
قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید
www.takcarpet.blogfa.com www.takcarpet.ir 
روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید
با شنیدن مطالبی در خصوص فوائد روغن زیتون و هستهی انگور، اکثر ما بر سر
اینکه کدام یک برای استفاده در خانه بهتر است با یکدیگر به بحث و جدل
میپردازیم. در این مقاله، سعی خواهیم کرد نتیجهای از این بحث بیابیم.
این روزها، هم روغن هسته یا دانهی انگو و هم روغن زیتون به طور
گستردهای در آشپزخانههای سرتاسر جهان مورد استفاده قرار میگیرند. روغن
زیتون در آشپزخانههای اروپا به مدت بیش از یک قرن است که مورد استفاه قرار
میگرفته است. هر دو این روغنها به لحاظ خواص تغذیهای جزء روغنهای «خوب»
در نظر گرفته میشوند، به این دلیل که سرشار از چربیهای غیر اشباع بوده و
میزان چربی اشباع شدهی آنها پایین بوده و همچنین عاری از کلسترول
میباشند. اگر از ارزش غذایی آنها بپرسید، بایستی بگوییم که هر دو از این
نظر مشابه یکدیگر میباشند.
تفاوت میان روغن زیتون و روغن هستهی انگور
به منظور ارزیابی تفاوت بین هر دو روغن، عوامل خاصی را در نظر خواهیم
گرفت. این عوامل تولید این دو روغن، ارزش غذایی، طعم، نقطهی دود کنندگی و
چند منظوره بودن را شامل میشوند.
تولید
روغن هسته انگور، روغنی گیاهی است که از فشرده سازی هستههای گونههای
مختلف انگور بدست میآید. طرفداران این روغن همواره در خصوص سازگاری آن با
محیط زیست صحبت میکنند. از سوی دیگر روغن زیتون با فشرده سازی زیتون بدست
میآید. شیوهی استخراج این روغن متفاوت است. نخستین عصاره گیری و استخراج
از فشرده سازی زیتون تحت عنوان روغن فوق بکر نامیده شده و این یک روغن
تصفیه نشده و یا خام است. نمونهای که اغلب استفاده میکنیم ترکیبی از روغن
زیتون فوق بکر و تصفیه شده است.
ادامه مطلب ...