گریپ فروت خواه به رنگ قرمز پررنگ، صورتی یا سفید باشد، جزء مرکبات سلامتی بخشی است که سرشار از مواد مغذی بوده و میزان کالری آن ناچیز میباشد. به دلیل طعم لذیذ و فوائد سلامتی بخش آن، گریپ فروت یکی از محبوبترین میوهها در میان دیگر میوهها است. در خصوص کالریهای موجود و فوائد مغذی گریپ فروت از طریق این مقاله اطلاع یابید.
گریپ فروت که به رنگهای سفید (رنگ روشن)، صورتی و یا قرمز یاقوتی طبقه بندی میشود، جزء مرکبات بزرگی است که به پرتقال، لیمو و پوملو (pomelo) شباهت دارد. این میوه به عنوان میوهی سفید (روشن)، صورتی و یاقوتی طبقه بندی شده که حاکی از رنگ پوست آن نبوده بلکه رنگ گوشت آن را نشان میدهد. گریپ فروت در قرن هجدهم در باربادوس به عنوان میوهی دو رگهی طبیعی میان پرتقال و پوملو کشف شد. گریپ فروت دارای طعمی ترش، تند و خوشایند بوده که ته مزهی شیرینی داشته و مانند پرتقال آبدار و فوائد سلامتی بخش یکسانی دارد. گریپ فروت گرچه در تمام فصول سال قابل دسترس است، اما یک میوهی فصلی بوده و بهترین شکل آن در زمستان و اوایل بهار میباشد. این میوه که همچنین در لاتین تحت عنوان (citrus paradisi) شناخته میشود، دارای قطر متفاوتی از 4 تا 6 اینچ (16ر10 تا 25ر15 سانتیمتر) متغیر بوده و برخی از گونههای آن دانه یا هسته داشته در حالی که سایر گونهها بیدانه میباشند.
کالریهای موجود در گریپ فروت
گریپ فروت به رنگهای مختلفی مانند صورتی درخشان، قرمز سیر، و حتی سفید یافت شده و بسته به محل رشد آن کالریهای متفاوتی نیز دارد.