پزشکی و سلامت وبهداشت فردی

نکات سلامت .نکات پزشکی .نکات بهداشت فردی.

پزشکی و سلامت وبهداشت فردی

نکات سلامت .نکات پزشکی .نکات بهداشت فردی.

رژیم غذایی ضد انواع سرطان

 رژیم غذایی ضد انواع سرطان

قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir  

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید


چه شما سابقه‌ای از سرطان در میان اعضا خانواده‌تان داشته باشید و چه در حال حاضر با این بیماری درگیر باشید، شیوه زندگی شما از جمله رژیم غذایی‌تان، می‌تواند تاثیری چشمگیر در کمک به روند بهبودی‌تان داشته باشد.

 

برخی از غذاها، می‌توانند موجب افزایش ریسک خطر ابتلا به سرطان باشند، حال آن‌که برخی دیگر باعث تقویت و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن شما می‌شوند. با انتخاب درست موادغذایی، شما می‌توانید از سلامتی‌تان محافظت کرده، احساس شادابی بیشتری داشته باشید و توانایی جسمی خود را در مقابله با سرطان یا هر نوع بیماری دیگر افزایش دهید.

 

در این مطلب، نکات مهمی که باید در مورد نقش رژیم غذایی در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان مورد توجه قرار دهید، آورده شده است.

 

همه مشکلات مربوط به سلامتی قابل پیشگیری نیستند، اما شما بیش از آنچه تصور می‌کنید بر آنها تسلط دارید. تحقیقات نشان می‌دهند که درصد بالایی از بیماریهای مرتبط با سرطان، با برخی عادات بد شما مثل کشیدن سیگار، مصرف مشروبات الکلی، کم‌تحرکی و یک رژیم غذایی ناسالم مرتبط هستند. اعمالی چون ترک سیگار، کاهش مصرف الکل و یک برنامه ورزشی منظم مقدمه خوبی برای مقابله با سرطان خواهند بود. اما همچنان توجه به عادات غذایی بهترین کمک به بهبود بیماری است.

  

ادامه مطلب ...

جلوگیری از سرطان با طب سنتی‌

 جلوگیری از سرطان با طب سنتی‌

قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir  

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید


طبق دیدگاه طب سنتی، وقتی رسوبات در داخل خون افزایش می‌یابد، احتمال بروز سرطان در فرد نیز افزایش پیدا می‌کند. سرطان در گذشته هم وجود داشته است اما از زمانی که آگاهی بشر به حدی رسید که علت مرگ و میر و بیماری‌های ناشناخته را کشف کرد،


مشخص شد که علت سرطان تا حد زیادی تغذیه‌ای است. در واقع از زمانی که افراد سعی کردند غذاهای خود را تغییر دهند، تنوع طلب شدند و به سراغ غذاهایی رفتند که باطبع و مزاج‌شان سازگاری نداشت، سرطان شیوع بیشتری یافت.

 

علت بروز تمام سرطان‌ها افزایش یک ماده با عنوان "سودا" است، وقتی سودا در بدن افزایش یابد، بنا به شرایط جسمی فرد باعث ایجاد سرطان در اعضای مختلف بدن می‌شود. علت ایجاد سرطان، افزایش سودا در بدن است؛ یعنی عواملی که باعث افزایش سودا در بدن شود، زمینه ابتلا به سرطان را فراهم می کند. به عنوان مثال مصرف غذاهایی که باعث افزایش غلظت خون شود، مانند غذاهای تهیه شده از گوشت گاو، غذاهای مانده، کنسرو و فریز شده تولید سودا را افزایش می‌دهد.

 

به مردم می‌شود توصیه کرد که از غذاهای کنسروی، مانده و… استفاده نکنند. افرادی که زمینه افزایش سودا دارند و به تشخیص پزشک غلظت سودا در بدن آن‌ها افزایش یافته است، بهتر است از این مواد غذایی کمتر مصرف کنند.

 

مردم از غذاهای گوشتی بسیار بیشتر از غذاهای گیاهی استفاده می کنند و بعضی در کنار استفاده از غذاهای گیاهی، سعی می‌کنند از گوشت هم استفاده کنند. در این موارد باید گفت این رژیم چندان کارآیی ندارد، بلکه باید هفته ای چند بار تنها از غذاهای گیاهی و بدون گوشت استفاده کرد. این کار باعث می شود سیستم دفاعی بدن تقویت شود. در ضمن بدن فرصت بازسازی و رسوب‌زدایی پیدا خواهد کرد.

  

ادامه مطلب ...

چگونه دندان‌ها را بشوییم؟


 چگونه دندان‌ها را بشوییم؟

قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir  

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید


هنگام مسواک زدن عده‌ای آن را خیلی سریع می‌زنند اما برخی مدت زیادی را به این کار اختصاص می‌دهند. شواهد حاکی از آن است که مناسب‌ترین زمان برای مسواک زدن 120 ثانیه (معادل 2 دقیقه) است اما بیشتر افراد چنین زمانی را به مسواک زدن اختصاص نمی‌دهند. پزشکان توصیه می‌کنند که بهتر است از کرونومتر استفاده کنید تا در مدت زمان مناسب مسواک بزنند.

 

هنگام مسواک زدن از ضربات آهسته و نرم به دندان‌ها استفاده کنید و به خطوط لثه، دندان‌های عقبی که معمولا دور از دسترس است و نواحی اطراف دندان‌های پرشده، تاج دندان‌ها یا قسمت‌های ترمیم شده توجه ویژه‌ای داشته باشید. در فرآیند مسواک زدن روی این بخش‌ها تمرکز بیشتری کنید:

 
ادامه مطلب ...

پیشگیری از کاهش حافظه با مصرف این ادویه

 پیشگیری از کاهش حافظه با مصرف این ادویه

قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir  

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید


پیشگیری از کاهش حافظه با مصرف این ادویه
مطالعه‌ای که توسط محققان انجام شده نشان داده است یک گرم زردچوبه برای حافظه افرادی که فشار خون کمی بالا دارند موثر است. زردچوبه ادویه‌ای است که در غذاهای آسیایی استفاده می‌شود و رنگ زرد و نارنجی آن ناشی از وجود رنگدانه‌ای موسوم به کورکومین است.


طبق آزمایش محققان وجود رنگدانه کورکومین در زردچوبه خطر زوال عقل را کاهش می‌دهد و در تقویت حافظه مفید است.

 

 در این مطالعه ۴۸ نفر با سن بیش از ۶۰ سال که دارای قند خون بالا و بدون دیابت بودند مورد آزمایش قرار گرفتند؛ این افراد به ۴ گروه ۱۲ نفره تقسیم شدند که هر روز به آنها برای صبحانه ۱۱۹ گرم نان سفید، یک قرص یک گرمی زردچوبه یا دو گرم دارچین یا هر دو با هم داده می‌شد اما نان سفید هر روز به شرکت کنندگان داده می‌شد. 

 

دارچین باعث کاهش قند خون می‌شود و خطر انحطاط عصبی را کاهش می‌دهد، به همین منظور محققان این مطالعه به شرکت کنندگان دارچین می‌دادند.
حافظه کاری شرکت کنندگان (حافظه کاری توانایی ذهنی است که فرد را قادر به استدلال، حل مسئله یا مشکل و برنامه ریزی می‌کند) قبل از غذا و ۶ ساعت پس از خوردن غذا بررسی شد.

 

زردچوبه باعث افزایش حافظه کاری شد و همراه با دارچین باعث باقی ماندن حافظه و تغییر نکردن آن شده بود؛ به گفته محققان کورکومین زردچوبه احتمالاً در مکانیسم‌های مختلف بیولوژیکی نقش دارد، افسردگی را از بین می‌برد و به دلیل اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خواص ضد سرطانی نیز دارد.

زردچوبه را می‌توان در بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌ها اضافه کرد به عنوان مثال می‌توان کمی زردچوبه در چای معمولی یا چای گیاهی اضافه کرد اما افرادی که در معرض خطر سنگ کلیه هستند به دلیل این که زردچوبه سطح اسید اگزالیک در ادرار را افزایش می‌دهد باید کمتر زردچوبه مصرف کنند.

علل و روش های پیشگیری از خفگی

 علل و روش های پیشگیری از خفگی

قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir  

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید



خفگی چیست؟
خفگی زمانی اتفاق می‌افتد که شیء، غذا یا مایعات در گلو گیر می‌کند. خیلی وقت‌ها بچه‌ها بخاطر وارد کردن اشیاء مخالف در دهانشان، دچار خفگی می‌شوند. افراد بزرگسال معولاً بخاطر داخل کشیدن دود یا تند غذا یا مایعات خوردن دچار خفگی می‌شوند. همه معمولاً یکبار در طول زندگی‌شان دچار این مشکل می‌شوند. این مشکل البته معمولاً خیلی کوتاه است و خطر جدی به دنبال ندارد. اما می‌تواند خطرناک بوده و زندگی فرد را به خطر بیندازد.

 

نشانه‌های خفگی را بشناسید
کسی که دچار خفگی شده است، پشت سر هم سرفه می‌کند تا غذا یا مایعی که به گلویش پریده است، بیرون آمده و راه گلویش باز شود. اما در بعضی موارد، آن شیء، غذا یا مایع در گلو گیر کرده و راه گذر هوا را می‌بندد.

 


کسی که دچار خفگی شده است، علائم اورژانسی زیر را نشان می‌دهد:

قادر به سرفه کردن نیست.
 قادر به حرف زدن نیست.

قادر به نفس کشیدن نیست.
قادر به ایجاد صدا نیست.
لب‌ها، پوست یا ناخن‌هایش بخاطر کمبود اکسیژن کمی کبود می‌شوند.
احتمالاً دست‌هایش را هم به گلویش می‌گیرد تا شما متوجه خفگی او شوید.

 

 
ادامه مطلب ...