پزشکی و سلامت وبهداشت فردی

نکات سلامت .نکات پزشکی .نکات بهداشت فردی.

پزشکی و سلامت وبهداشت فردی

نکات سلامت .نکات پزشکی .نکات بهداشت فردی.

مصرف ماهی این غذای خوشمزه ، چه خاصیت هایی دارد؟!

مصرف ماهی این غذای خوشمزه ، چه خاصیت هایی دارد؟!

قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir  

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید


مصرف ماهی

ماهی یکی از مواد غذایی است که سرشار از فسفر می باشد. آلزایمر یا زوال عقل از جمله بیماری هایی است که در سنین بالا به سراغ فرد می آید، البته این بیماری ممکن است در اثر ضربه خوردن به سر هم ممکن است به وجود آید. محققان معتقدند مصرف ماهی بصورت هفتگی سبب پیشگیری و حتی درمان آلزایمر خواهد شد.


مصرف زیاد و مکرر ماهی بخشی از برنامه غذایی سالم و مغذی است. محققان نشان داده‌اند که مصرف متناسب ماهی می‌تواند در پیشگیری از افسردگی در مراحل اولیه بسیار موثر باشد. حدود ۳۵۰ میلیون نفر در سرتاسر دنیا از بیماری افسردگی رنج می‌برند و افسردگی در جهان به یکی از عوامل مهم ناتوانی و ازکارافتادگی تبدیل شده است. تخمین زده شده است که تا سال ۲۰۲۰ ممکن است افسردگی به دومین بیماری شایع در جهان تبدیل شود.


متاسفانه بیشتر درمان‌هایی که برای این بیماری در نظر گرفته شده است، رضایت‌بخش نبوده است و علاوه بر این اثرات جانبی فراوانی دارند. به همین دلیل محققان در پی پیدا کردن تغییری در سبک زندگی و یا برنامه غذایی برای پیشگیری و کاهش خطر ابتلا به این بیماری هستند.

مطالعات متعددی نشان داده است که مصرف مواد غذایی از جمله ماهیمی‌تواند در پیشگیری و درمان بیماری افسردگی بسیار موثر باشد. ماهی و روغن آن به علت سرشار بودن از اسیدهای چرب امگا ۳ و خواص آنتی‌اکسیدانی فراوانی که دارند می‌توانند خطر ابتلا به روان‌پریشی و بیماری‌های روانی را کاهش دهند. مطالعه‌ای دیگر نشان داده است که کلاژن موجود در ماهی تیلاپیلامی‌تواند در بهبود و درمان زخم‌ها بسیار موثر باشد.

در حالی که ماهی سرشار از پروتئین، ویتامین‌هایی همچون A، B، D و املاح معدنی
از جمله کلسیم، فسفر، ید، آهن، مس می‌باشد اما چربی و کلسترول کمی دارد.
به طور کلی، مصرف ماهی به طور مکرر و به مقدار کافی می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را تا ۱۷% کاهش دهد. علاوه بر این،

 


ماهی تاثیرات بسیار مثبتی بر سلامتی دارد که در اینجا به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

 تقویت عملکرد مغز و حافظه
پیشگیری از ابتلا به بیماری زوال عقلی
پیشگیری یا مهار بیماری آلزایمر
پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی عروقی
کاهش خطر تصلب شرایین
کاهش تری‌گلیسرید

 کاهش فشار خون
پیشگیری از کمبود ید در بدن
کاهش خطر ابتلا به دیابت
کاهش ابتلا به بیماری‌های کلیوی
کاهش ورم مفاصل
تقویت چشم و کاهش التهاب‌های چشمی

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.