علل خون دماغ شدن و درمان آن
قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید
www.takcarpet.blogfa.com www.takcarpet.ir
روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید
خونریزی ممکن است جزیی و یا خیلی شدید باشد. در واقع بعد از خونریزیهای قاعدگی، خونریزی بینی شایعترین خونریزی در انسان است که به علت پارگی عروق مخاط بینی اتفاق میافتد.
دکتر لوئیس لوری- استاد بیماری های گوش و حلق و بینی دانشگاه تگزاس- میگوید: «بینی ما شبیه بینی حیوانات، خیس، مرطوب و لغزنده نیست، اما بینی انسان هم روزانه مقدار زیادی ماده مخاطی ترشح میکند که 95 درصد آن را آب تشکیل میدهد و باعث مرطوب شدن هوایی میشود که به ریهها میفرستیم.
با بالا رفتن سن و پیر شدن افراد، از رطوبت بینی کاسته میشود و غشاء ظریف داخل بینی خشک و شکننده میشود که با وارد شدن کوچکترین فشاری، سیاهرگ ها و سرخرگ ها پاره شده و موجب بروز خونریزی از بینی میشود.»
علل خون ریزی بینی
شایعترین علت خونریزی بینی، ضربه (تروما) تلقی میشود. ضربههای خفیف، نظیر دست کاری بینی با انگشت، سبب از بین رفتن ترشحات طبیعی که محافظ پوست و عروق هستند، می شود و منجر به خونریزی بینی میگردد.
افراد با فشار خون بالا نیز مستعد خونریزی بینی هستند. این مشکل در میان افراد مسن و به خصوص زنان یائسه که موجب جمع و خشک شدن بافتهای بدن از جمله مخاط بینی میشود، رایجتر است.
دست کاری بینی با انگشت،فشار خون بالا، تحریک غشاء مخاط بینی توسط جسم خارجی، تخلیه شدید بینی به هنگام سرماخوردگی، خشکی مخاط در فصل زمستان، یا تحریک آن زیر آفتاب شدید تابستان، عفونتهای بینی و پولیپ یا مصرف برخی از داروها از عوامل بروز خون ریزی بینی هستند.
بیماران معمولاً از خونریزی هر دو سوراخ بینی شکایت دارند، در حالی که در حقیقت یک سوراخ بینی خونریزی دارد و مشکلی جدی تلقی نمیشود، اما آزاردهنده بوده و ایجاد ترس میکند.
صرف نظر از اینکه خونریزی در اثر کدام یک از عوامل فوق ایجاد شده است، آنچه در میان همه موارد یکسان می باشد، انجام راه کارهایی جهت جلوگیری از خروج هر چه بیشتر خون از بینی است.
ادامه مطلب ...
قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید
www.takcarpet.blogfa.com www.takcarpet.ir
روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید
اگر جابهجا شد ...
خیلی
به ندرت ممکن است پیش بیاید که لنز از روی قرنیه سُر خورده و روی سفیدی
چشم قرار گیرد و حسابی باعث آزار و اذیتتان شود! برای اینکه لنز را کاملا
روی قرنیه قرار دهید باید اول از همه پلکهایتان را ببندید و خیلی آرام
روی پلک را ماساژ داد و لنز را از روی پلک به سمت جای اصلی خود هدایت کنید.
راه دیگر آن است که درحالیکه چشم باز است، با استفاده از فشار انگشت روی
گوشه پلک بالایی یا پایینی لنز را به سمت مرکز چشم هدایت کنید.
ممتدها خطرناکند!
اگر
سختتان است هر شب قبل از خواب لنزتان را از چشم خارج کرده و دوباره صبح
آنها را در چشمها بگذارید، میتوانید با مشورت چشم پزشک از لنزهای تماسی
ممتد استفاده کنید که در زمان خواب هم قابل استفاده هستند. این لنزهای ممتد
اکسیژن بیشتری به قرنیه میرسانند و بیشتر آنها تا 7 روز قابل
استفادهاند و بعد از 7 روز دور انداخته میشوند البته لنزهای 30 روزه هم
وجود دارند.
اما بهطور کلی لنزهای ممتد که در شب هم استفاده میشوند
ریسک عفونت بیشتری نسبت به لنزهای روزانه دارند چون مواد آلوده و خطرناکی
که از طریق انگشتان، پلک یا محلولهای لنز وارد چشم میشوند زیر لنز تماسی
تجمع میکنند و در شب بهتر رشد کرده و شانس عفونت قرنیه را زیاد میکنند
البته لنزهای 30 روزه یا 7 روزه قابل تعویض چون نیاز به محلول لنز ندارند
میزان ورود مواد آلوده به چشم را کاهش داده و خیلی شانس عفونت را بالا
نمیبرند.
برای کاهش ریسک عفونت در لنزهای تماسی ممتد میتوان همیشه
لنز را استفاده نکرد. مثلا فقط در چرتهای بین روز یا در زمان تعطیلات
هنگام خواب استفاده شده و مواقع دیگر هنگام خواب درآورده شوند.
بهترین فرمول شست وشو
برای
شستن لنزهای چشمی نرم باید فوت و فنش را درست انجام دهید تا هم لنزها تمیز
شوند و هم آسیب نببینند. برای این کار دستهایتان را کاملا بشویید تا
کثیفی و جرمهای آلوده را به چشم و لنزها منتقل نکنید. در ضمن از صابونهای
مرطوبکننده استفاده نکنید که برای لنز شما خوب نیستند. دستهایتان را هم
با حولهای خشک کنید که پرز نداشته باشد.
حالا میتوانید لنز یک چشم را
خارج کرده، آن را با محلول مخصوص تمیز کنید تا مواد آرایشی شسته شود. بعضی
محلولها نیاز به سائیدن لنز دارند ولی بعضی دیگر فقط با ریختن محلول روی
لنز تمام رسوبات را پاک میکنند. دوباره لنز را بشوئید. حالا لنزها را در
جا لنزی تمیز بگذارید و آن را با محلول مناسب و محلول ضدعفونیکننده پر
کنید. تمام این مراحل را برای لنز چشم مقابل انجام دهید.
8 خطر لنز برای دختران جوان! (قسمت اول)
قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید
www.takcarpet.blogfa.com www.takcarpet.ir
روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید
به تاریخ مصرف محلول دقت کنید
باکتریها
و قارچهایی که باعث عفونتهای چشمی میشوند، با یک محلول لنز مناسب تا حد
زیادی از بین میروند؛ کافیست هر روز لنزها را با یک مایع مناسب و تازه
تمیز کرده و نگهداری کنید.
مایع لنزی که میخرید باید تائیدیه وزارت
بهداشت کشورمان را داشته باشد؛ علاوه بر این باید هنگام خرید، مثل تمام
چیزهای دیگری که میخرید، حتما به تاریخ انقضای آن هم توجه کنید. همچنین
روی بستهبندی هر مایع لنزی نوشته شدهاست که بعد از باز کردن تا چند وقت
میتوان از آن استفاده کرد، توصیه میکنیم حتما به این تاریخها توجه کنید و
به هیچ وجه از محلول لنز تاریخ مصرف گذشته استفاده نکنید.
ماندهها به درد نمیخورند!
یک
محلول لنز قدیمی پناهگاه بسیار امن و مناسبی برای رشد باکتریها، قارچها و
سایر مواد آلودهکننده است و همه اینها به راحتی میتوانند باعث ایجاد
عفونتهای چشمی شوند؛ پس شدیدا توصیه میکنیم هیچوقت از محلول مانده در
ظرف لنزتان دوباره استفاده نکنید چون محلول تمام کارایی خود را برای از
بین بردن عفونتها بعد از استفاده اولیه از دست داده و دیگر نمیتواند مانع
رشد باکتری و مواد آلودهکننده در لنز شود و در نتیجه آلودگیهای روی لنز
نه تنها کمتر نمیشوند بلکه بیشتر هم میشوند!
سرم نمکی خوب است؟!
سرم
نمکی خوب است اما برای شستن بینی و گلو؛ نه برای شستن لنزهای چشمی! اما
بعضی افراد لنزهایشان را در سرم نمکى نگهدارى مىکنند و این کار درست مثل
آن است که دستهاى کثیفتان را فقط با آب بشویید! سرم فقط محلول شستوشوى
لنز است و محلول نگهدارى آن نیست. محلولهاى نگهدارى لنز حاوى موادى هستند
که لنز باید حداقل بهمدت 5 ساعت در آن نگهدارى شود. در واقع نوعى عفونت
انگلى به اسم آمیب آکانتومبا در لنزهاى تماسى به خوبى رشد مىکنند و درصورت
رعایتنکردن نکات بهداشتى و قرار گیرى نادرست لنز در محیط ضدعفونى،
احتمال بروز این نوع عفونت در استفادهکنندگان لنز و از بین رفتن قرنیه
افزایش مىیابد.
تمیزکاری محفظه لنز
همانطور
که هر روز لنزتان را باید ضدعفونی کنید، محفظه پلاستیکی مخصوص آن را هم
باید هرچند وقت یکبار ضدعفونی کنید وگرنه باکتریها به مرور زمان در آن
جمع شده و میتوانند موجب عفونت چشمها شوند. ضمنا این نکته بسیار مهم را
فراموش نکنید که سالی 2 تا 3 بار محفظه نگهداری لنزتان را عوض کنید و حداقل
ماهی یکبار هم آن را ضدعفونی کنید. علاوهبر اینها باید بعد از هر بار
استفاده هم محفظه لنز را بهخوبی بشویید.
ضدعفونی کردن محفظه لنز کار
چندان سختی نیست، اول از همه باید دستهایتان را به خوبی بشویید، بعد
آنها را خشک کنید، حالا محفظه را با آب ولرم و مایع ظرفشویی بشویید تا
تمام کثیفیها و آلودگیها از روی آن پاک شود، حالا محفظه لنزها را در یک
قابلمه آب در حال جوش بیندازید و اجازه دهید حدود 5 تا 10 دقیقه بجوشد. اگر
مایکروفر دارد محفظه لنزها را در یک ظرف تمیز و ایمن قرار دهید و حدود 3
تا 5 دقیقه در مایکروفر بگذارید تا محفظه کاملا استریلیزه و ضدعفونی شود.
بهترین فرمول شست وشو
برای
شستن لنزهای چشمی نرم باید فوت و فنش را درست انجام دهید تا هم لنزها تمیز
شوند و هم آسیب نببینند. برای این کار دستهایتان را کاملا بشویید تا
کثیفی و جرمهای آلوده را به چشم و لنزها منتقل نکنید. در ضمن از صابونهای
مرطوبکننده استفاده نکنید که برای لنز شما خوب نیستند. دستهایتان را هم
با حولهای خشک کنید که پرز نداشته باشد.
حالا میتوانید لنز یک چشم را
خارج کرده، آن را با محلول مخصوص تمیز کنید تا مواد آرایشی شسته شود. بعضی
محلولها نیاز به سائیدن لنز دارند ولی بعضی دیگر فقط با ریختن محلول روی
لنز تمام رسوبات را پاک میکنند. دوباره لنز را بشوئید. حالا لنزها را در
جا لنزی تمیز بگذارید و آن را با محلول مناسب و محلول ضدعفونیکننده پر
کنید. تمام این مراحل را برای لنز چشم مقابل انجام دهید.
آیا مسواک نزدن باعث ذات الریه می شود؟
قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید
www.takcarpet.blogfa.com www.takcarpet.ir
روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید
به گفته دال، دهان هیچوقت عاری از باکتری نیست. اما مراقبت خوب از دندانها میزان باکتریهای موجود در دهان را محدود میکند.
خاصیت شگفت آور سرکه سیب!
قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید
www.takcarpet.blogfa.com www.takcarpet.ir
روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید
میگویند که خواص سرکه سیب بسیار است مانند کاهش وزن و کاهش سطح قند خون، بهبود علائم انواع دیابتها نیز مورد تأیید تحقیقات علمی قرار گرفتهاند. در ادامه به معرفی فایدهی درمانی سرکه سیب میپردازیم که مورد تأیید تحقیقات علمی هم قرار گرفتهاند.
سرکه، حاصل فرایندی دو مرحلهای است که شباهت بسیاری با نحوهی تهیهی الکل دارد. سیب لهیده در اولین مرحله با مخمر ترکیب میشود تا قندهای آن تخمیر شده و به الکل تبدیل شوند. در مرحلهی دوم، باکتریهایی به این مادهی الکلی افزوده میشوند که الکل سرکه را تخمیر کرده و به استیک اسید تبدیل میکنند که ترکیب اصلی فعال و مؤثر در سرکه است. سرکه سیب طبیعی و تصفیه نشده حاوی مادر سرکه (ماده ای لزج که شامل باکتریهای تولید کنندهی استیک و مقداری سلولز است) رشتههای پروتئینها، آنزیمها و باکتریهای سودمندی است که باعث میشوند سرکه را به صورت تیره و لرتدار ببینید.
بعضی افراد اعتقاد دارند که اتفاقا همین مادر سرکه است که خواص درمانی متعددی دارد، اما هنوز تحقیقات علمی این موضوع را تأیید نکردهاند. یک قاشق چایخوری سرکه سیب تنها دارای ۳ کالری است که خیلی کم است. البته ویتامینها و املاح معدنی چندانی در این ماده وجود ندارند، ولی سرکه سیب حاوی مقدار اندکی پتاسیم هم است. سرکه سیب باکیفیت همچنین اسید آمینهها و آنتیاکسیدانهایی هم در خود دارد
سرکه میتواند عوامل بیماریزا، از جمله باکتریها را از بین ببرد. سرکه از قدیمالایام به صورت سنتی برای پاکسازی و ضدعفونی کردن، درمان قارچهای ناخن، شپش، زگیل و عفونتهای گوش مورد استفاده قرار میگرفته است، هرچند که بسیاری از این کاربردها در حال حاضر مورد تأیید تحقیقات علمی قرار نگرفتهاند. بقراط، پدرِ پزشکیِ نوین در دو هزار سال پیش از سرکه برای ضدعفونی زخمها بهره میگرفت. از سرکه همچنین به عنوان نگهدارندهی مواد غذایی هم استفاده میشده است و تحقیقات علمی هم نشان میدهند که سرکه مانع از رشد باکتریهایی مانند E.coli در مواد غذایی میشود و از فساد آنها نیز جلوگیری میکند. اگر به دنبال روشی طبیعی برای حفظ مواد غذایی خود هستید، پس سرکه سیب میتواند فوقالعاده سودمند باشد. همچنین گزارشها حاکی از این است که با استعمال سرکه سیبِ رقیق روی پوست خود میتوانید جوش صورت را درمان کنید، ولی هنوز هیچ تحقیقات علمی این خاصیت سرکه را تأیید نکرده است. خلاصه اینکه مادهی اصلی سرکه، یعنی استیک اسید میتواند باکتریها را از بین ببرد و مانع از رشد و تکثیر آنها در سطح مضر و خطرناک شود. در طول تاریخ از سرکه به عنوان ضدعفونیکننده و همچنین نگهدارندهی مواد غذایی استفاده میشده است.