پزشکی و سلامت وبهداشت فردی

نکات سلامت .نکات پزشکی .نکات بهداشت فردی.

پزشکی و سلامت وبهداشت فردی

نکات سلامت .نکات پزشکی .نکات بهداشت فردی.

خاصیت درمانی سرکه سیب


خاصیت درمانی سرکه سیب



قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir 

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید



سرکه سیب محصول طبیعی تخمیر سیب خرد شده می باشد. الان هزاران سال است که از سرکه برای درمان بیماری های مختلف از آن استفاده می شود.

چرا افراد سرکه سیب مصرف می کنند؟

نتایج تعدادی از تحقیقات نشان می دهند که سرکه ازجمله سرکه سیب به کاهش قند خون کمک می نماید. سرکه سیب می تواند برای افراد دیابتی فوایدی داشته باشد.

همچنین بعضی از انواع سرکه نشان داده اند که می توانند به افراد در القای حس سیری کمک نمایند.

این خاصیت به می تواند به افراد در کاهش وزن کمک نماید. در یک تحقیق انجام شده، برای مدت ۱۲ هفته به افراد روزانه پانزده و سی میلی گرم سرکه سیب مخلوط در ۵۰۰ میلی لیتر مایعات داده شد.

بعد از ۱۲ هفته، افرادیکه ۱۵ میلی لیتر سرکه سیب مصرف کرده بودند، ۱٫۲ کیلوگرم وزن و آنهایی که ۳۰ میلی گرم سرکه سیب مصرف کرده بودند، ۱٫۵ کیلوگرم وزن کم نمودند. هردو این گروه ها کالری مشابهی دریافت کرده بودند. هرچند سرکه سیب به شکل قرص نیز موجود است، اما شواهدی درباره اثرگذاری آنها وجود ندارد.


 

ادامه مطلب ...

آشنایی با دمنوش های گیاهی


آشنایی با دمنوش های گیاهی



قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir 

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید



چند وقتی است دمنوش‌های گیاهی و میوه‌ای مورد استقبال و مصرف برخی خانواده‌ها قرار گرفته است. البته این استقبال دلایل مختلفی دارد؛ برخی برای نفع درمانی از این دمنوش‌ها استفاده می‌کنند.

فرق دمنوش با جوشانده در چیست؟

اغلب گیاهان بافت سفت و خشنی دارند که بدن قادر به هضم این بافت و دسترسی به ترکیبات مفید آن نیست. در نتیجه برای آن که ما بتوانیم از این ترکیبات سودمند نفع ببریم با خیساندن گیاه در آب، دم کردن یا جوشاندن به اثرات مهم آن دست می یابیم.

البته باید بدانید دم کردن و جوشاندن گیاهان دو روش مختلف است و نوشیدنی حاصل از هر روش، خاصیت و تاثیر جداگانه ای بر بدن می گذارد.

بیشتر ادویه‏ها، میوه‏ها، برگ، ساقه یا ریشه گیاهان را می ‏توان خشک و پودر کرد و برای تهیه دمنوش استفاده کرد. در این روش گیاه را کوبیده و در آب جوشیده شده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در حالی که در ظرف بسته است، روی بخار ملایم قرار می دهند و بعد صاف می کنند.

نوشیدنی حاصل از برگ های چای، گل گاوزبان، گل ختمی، به لیمو، سنبل الطیب یا انواع چای میوه ای نوعی دمنوش گیاهی است، اما در مقابل اگر گیاه را مستقیم با آب سرد یا گرم بجوشانند جوشانده ای به دست می آید که خاصیت و اثر آن قوی تر از دمنوش است،

چراکه حین جوشاندن مواد بیشتری از گیاه خارج می شود و توصیه آن است برای مصارف روزانه از دمنوش استفاده شود. البته به این معنا نیست که جوشانده بر دمنوش برتری دارد و تصمیم بگیرید هر نوع گیاهی را در آب بجوشانید تا نفع بیشتری از آن ببرید.

بسیاری از گیاهان باید به صورت دمکرده استفاده شود و اگر بر اثر ناآگاهی یا غفلت جوشانده شود خاصیت آن تغییر می کند و گاهی موادی از گیاه آزاد می شود که دارای عوارض ناگواری خواهد بود.

در نتیجه از جوشاندن گیاهانی که به صورت فله ای عرضه و توسط افراد ناآگاه و بی تجربه برای درمان دردی پیشنهاد می شود، اجتناب کنید.


 

ادامه مطلب ...

غذاهای مناسب برای فصل پاییز

غذاهای مناسب برای فصل پاییز


قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir 

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید



لاغر شدن نیاز به تغییر سبک زندگی، تغذیه‌ درست و ورزش منظم دارد. اما اگر با رسیدن فصل پاییز قصد دارید چند کیلو کم کنید می‌توانید روی مواد غذایی معرفی شده در این مطلب حساب کنید.

تدابیر مهم در فصل پاییز

خودداری از مصرف غذاهای بسیار گرم: مزاج این فصل، همان طور که ذکر شد، خشک است و از هر عملی که موجب افزایش خشکی بدن می شود، باید پرهیز کرد. از جمله این موارد می توان به غذاهای بسیار گرم، گوشت های مانده، گوشت شکار و ادویه جات با گرمی زیاد اشاره کرد.

پرهیز از زیاده روی در نزدیکی: افراط در نزدیکی جنسی، هر چند که در هر زمانی برای جسم و روح مضر است، ولی در فصل پاییز ضرر بیشتری دارد، زیرا مقاربت جنسی از خشکی افزاهای بسیار قوی است.

پرهیز از نوشیدن آب سرد: آب سرد موجب ضعف حلق و تارهای صوتی می شود و با توجه به شیوع زیاد بیماری های تنفسی فوقانی در این فصل، بهتر است از نوشیدن آن پرهیز شود.

پرهیز از قرار دادن سر در معرض مستقیم هوا: در فصل پائیز سر خود را بپوشانید زیرا سر بدون پوشش به ویژه در اوایل صبح که هوا سرد است، موجب بسته شدن منافذ پوستی می شود. بسته شدن این منافذ، سبب می شود که بخارات دفع نشود و تجمع آن ها در سر باعث بروز برخی بیماری ها، از جمله نوعی زکام و سرفه می شود.

دوری از مکان سرد: اجتناب از خوابیدن در مکان سرد و حمام با آب سرد، به دلیل بسته شدن منافذ پوستی و عوارض ناشی از آن که باید از این کار پرهیز کرد.

خودداری از استفراغ: در این فصل از انجام هر عملی مثل قی، که موجب تحریک خلط ها می شود، باید پرهیز نمود. قی در این فصل زمینه را برای بیماری های تب دار فراهم می کند.

تعادل در مصرف میوه ها: زیاده روی در مصرف میوه های فصل مضر است و باید از این کار خودداری شود. از میوه های مناسب این فصل می توان به سیب، به و گلابی اشاره کرد.

پرهیز از اعراض نفسانی: اعراض نفسانی، به ویژه غم و اندوه، در هر فصلی ضرر است، ولی در فصل پاییز به ویژه برای افرادی که زمینه بیماری های سوداوی دارند، ضرر بیشتری دارد و باید تا حد امکان از این موارد پرهیز نمود و به اموری مشغول شد که موجب سرور و شادی شود.

رطوبت بدن: به دلیل خشکی فصل و تأثیر آن روی بدن، لازم است از عواملی که موجب تری بدن می شود، کمک گرفت. یکی از این عوامل، حمام کردن است که برای رطوبت بخشی مناسب، بهتر است یک روز در میان، استحمام با آب نیم گرم انجام گیرد؛ زیرا آب بسیار گرم باعث تحلیل رطوبت و افزایش خشکی بدن می شود.

همچنین می توان برای رطوبت بیشتر از وان آب نیم گرم به مدت نیم ساعت استفاده کرد. چرب کردن بدن با روغن بنفشه و بادام نیز از مواردیست که به افزایش رطوبت بدن و کاهش خشکی آن کمک موثری می کند.

استفاده از عطر: در این فصل بهتر است برای تقویت روح از عطرها و بوهای خوش و ملایم استفاده کرد.

غذاهای مناسب فصل: در این فصل، بهتر است غذاهای با گرمی معتدل مصرف شود. گوشت ها، گوشت بره و مرغ چاق مفید هستند. از شیرینی ها نیز آن چه از شکر، مغز بادام و پسته تهیه شده باشد، مناسب است.


 

ادامه مطلب ...

ممنوعیت استفاده زردچوبه با این داروها


ممنوعیت استفاده زردچوبه با این داروها



قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir 

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید



اخیرا زردچوبه در سایت های اینترنتی بسیار مورد توجه قرار گرفته و از آن به عنوان ادویه شفا دهنده یاد می شود که همه باید مصرف کنند.

استفاده نکردن زردچوبه بااین داروها

اخیرا در باره فواید زردچوبه برای درمان موثر بسیاری از دردها و بیماریها زیاد حرف زده می شود، و اگرچه که این ها همه درست هستند، اما استفاده از زردچوبه با بعضی از داروها اصلا توصیه نمی شود.

اگر به میزان زیاد زردچوبه مصرف کنید و یا با بعضی از داروها آنرا بخورید، می تواند عوارض جانبی شدیدی داشته باشد.

زردچوبه را در بسیاری از غذاها استفاده می کنید، و ماده موثره «کرکومین» آن خاصیت ضد التهاب، ضد اکسیده شدن، و ضد سرطان دارد اما این ها همه درست، زردچوبه خاصیت رقیق کننده خون نیز دارد، و اگر با دیگر داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین، وارفارین، یا پلاویکس خورده شود می تواند عکس العمل های شدید ایجاد کند.

اگر شما مبتلا به بیماری قند هستید و دارو مصرف می کنید، توجه داشته باشید که استفاده از زردچوبه می تواند اثر این داروها را تقویت کند و شما را با خطر افتادن قند خون روبرو کند.

عوارض آن می تواند سرگیجه، لرزش، سیاه رفتن چشم و حتی مختل شدن قدرت فکر کردن باشد.

عکس العمل های آلرژیک هم می تواند خطر دیگر استفاده از زردچوبه باشد، مانند تنگی نفس، خارش و کهیر.

اگر اسید معده شما زیاد است و شما دارو مصرف می کنید، به شما توصیه می شود که از خوردن زردچوبه خودداری کنید زیرا اسید معده را افزایش می دهد. این می تواند باعث تهوع، ترش کردن و درد معده شود.

داروهای دیگری که استفاده آنها با زردچوبه توصیه نمی شود عبارتند از زنتک، تاگامت، پپسید و اومه پرازول.

در صورتی که در این باره نگرانی دارید، حتما با دکتر خود تماس بگیرد، و به یاد داشته باشید هنگام شک داشتن، مشاوره پزشکی بهترین راه است.


توصیه های طب سنتی برای مادران شیرده


توصیه های طب سنتی برای مادران شیرده



قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir 

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید



یک کارشناس طب اسلامی گفت: خوردن انار باعث شفافیت و سفید شدن پوست مادر و کودک شیرخواره می شود.


نکاتی برای زمان بارداری و شیردهی مادران

حجت الاسلام سید حسن ضیایی در ویژه برنامه «طب المعصومین (ع)» که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، به توصیه های پس از زایمان و شیردهی پرداخت.

وی با بیان اینکه مادران باید در زمان شیردهی خود را تقویت کنند، افزود: شیره انگور و شیره خرما برای مادر شیرده، مفید و از ضعف مادر جلوگیری می کند و باعث ازدیاد شیر می شود.

ضیایی گفت: خوردن یک قاشق عسل با آب ولرم و مصرف یک چهارم کاهوی متوسط در روز باعث ازدیاد شیر مادر و تامین آهن مورد نیاز فرزند می شود.

این محقق و پژوهشگر طب اسلامی درباره زخم های سینه در هنگام شیردهی افزود: مادر در هنگام شیر دادن باید محل دهان کودک را با دستمال مرطوب پاک کند و دور سینه خود را نیز با دستمال تمیز کند تا بهداشت فرزند و مادر رعایت شود.

وی تاکید کرد: برای ترمیم زخم های دور سینه باید با روغن کنجد محل زخم را مالش داد تا زخم بهبود یابد.

این کارشناس طب اسلامی گفت: در دوران بارداری مادر باید شکم خود را با روغن زیتون مالش دهد تا بعد از وضع حمل، آثار آن باقی نماند و بعد از وضع حمل نیز می توان بوسیله مالش با روغن زیتون و جوشانده آویشن جای زخم و آثار قهوه ای رنگ بارداری را از بین ببرد.

ضیایی با اشاره به اینکه انار شیرین جای زخم وضع حمل را از بین می برد، افزود: خوردن انار توسط مادر شیرده باعث می شود پوست کودک شفاف و سفید شود.


 

ادامه مطلب ...