نقش دانه کنجد در سلامتی
قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید
www.takcarpet.blogfa.com www.takcarpet.ir
روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید
نقش دانه کنجد در سلامتی …
از این دانه بیشتر به عنوان ادویه استفاده می شود . نیمی از این دانه را روغن چرب تک اشباع نشده تشکیل می دهد که برای قلب مفید می باشد .
دانه کنجد مواد ضد اکسیدان دارد که در خنثی کردن رادیکال های آزاد کمک موثر می باشد . افزون بر آن دانه کنجد مقدار زیادی منگنز دارد که در استواری رشته های اعصاب کمک می کند .
نیم لیوان از این دانه ها بیش از سه برابر شیر در همان حجم کلسیم دارد .
پژوهش های دانشی نشان می دهد سسامین که یک ترکیب ویژه بوده و تنها در این دانه وجود دارد می تواند از تولید اسید آرکیدونیک که یک ماده زیربنایی برای شبه هورمون های بد بوده و ایجاد بیماری های قلب , سرطان و درد مفصل ها و … می کنند جلوگیری می کند .
به علت دارا بودن روغن و آن هم به مقدار زیاد , این دانه ها زود فاسد می شوند . لذا بهتر است که مقدار کم از آن در هر نوبت خریداری و زود مصرف شود . این دانه ها را می توان به مدت چند ماه در یخچال و منجمد شده آن را تا یک سال نگه داشت .