پزشکی و سلامت وبهداشت فردی

نکات سلامت .نکات پزشکی .نکات بهداشت فردی.

پزشکی و سلامت وبهداشت فردی

نکات سلامت .نکات پزشکی .نکات بهداشت فردی.

10 راه کمک به والدینی که فرزندان اوتیسم دارند


10 راه کمک به والدینی که فرزندان اوتیسم دارند


قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir 

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید


اختصاصی موضوع آزاد:
از زمانی که اصطلاح اوتیسم برای کودکان در سال 1980 و در راهنمای تشخیصی و آماری اختلال‌های روانی توسط انجمن روانپزشکی آمریکا مطرح شد، نگرانی­ها و آگاهی عمومی در خصوص این بیماری افزایش پیدا کرد و مردم دوست داشتند که که به این والدین کمک کنند.

والدینی که کودکانی با اختلال اوتیسم دارند به کمک و همکاری بیشتری از سوی اطرافیان نیاز دارند و ما در این مطلب می­‌خواهیم به کارهایی که می‌­توانیم برای کمک به آنها انجام دهیم بپردازیم. راه‌هایی وجود دارند که بدون احساس ترحم و با احترام کامل شما می­‌توانید در قالب دوست، همسایه و خویشاوندان از والدین این کودکان حمایت کنید.


1- اطلاعات­‌تان را بیشتر کنید
اگر اطلاعاتی از این کودکان دارید یا با آن ها در ارتباط بوده اید قبل از پیشنهاد کمک کاملا در ارتباط با این بیماری آگاهی بدست آورید زیرا این اطلاعات به شما کمک می­‌کند تا فهم بیشتری از احساسات این والدین داشته باشید، نیازی نیست که کتاب­‌های زیادی را در این زمینه مطالعه کنید بلکه همان اطلاعات اولیه در ارتباط با بیماری و نشانه‌­های آن می­تواند به شما کمک کند و این والدین هم احساس بهتری در ارتباط با شما خواهند داشت.


2- نگرش‌تان را تغییر ندهید
زمانی که تلاش می‌­کنید تا اطلاعات­تان را بیشتر کنید سعی کنید به جای شوکه شدن و تغییر رفتارتان، به شناخت بیشتری از این بچه­‌ها و نحوه رفتار با آنها برسید تا در مواقع خاص عکس العمل مناسب­‌تری داشته باشید. در واقع این اطلاعات باید بتواند کمک بیشتری به شما در درک آنها بکند.

شما برای اطلاعات دقیقتر می­توانید از والدین آنها در ارتباط با رفتارهایشان، عادات رفتاری، پیشرفت­‌ها، علائق، نحوه تشویق و ... که در ارتباط با کودکشان می­‌دانند کمک بگیرید و به آنها یادآوری کنید که فرزندشان با وجود این بیماری چقدر دوست داشتنی است.

 


3- تعامل داشته باشید
برای والدین این بچه­‌ها خیلی مهم است که اطرافیانشان نحوه برخورد با آنها را بدانند. شما می­توانید با روش‌­های زیر برخورد بهتری با این کودکان داشته باشید.

  • زمانی که در حال بازی یا صحبت با آنها هستید سعی کنید رو در رو با آنها برخورد کنید و به چهره­‌شان نگاه کنید.
  • آرام­تر صحبت کنید و از کلمات کمتری استفاده کنید.
  • زمانی که حرف می­زنید سعی کنید از زبان بدنتان هم کمک بگیرید.
  • به گونه‌ای با آنها برخورد کنید که به حرف زدن و سوال پرسیدن تشویق شوند.

4- استرس والدین را کنترل کنید
زمانی که احساس کردید والدین این بچه‌­ها ناراحت هستند یا هنگام صحبت توجه کامل به بحث ندارند، احتمالا دچار استرس هستند و باید بدانید هر کدام از ما گاهی دچار استرس می­‌شویم و این حالت برای والدین این کودکان به مراتب بیشتر است زیرا آنها فشار، کم خوابی و نگرانی بیشتری در ارتباط با آینده کودکشان را تجربه می­‌کنند.
در یک بررسی انجام شده استرس این والدین عمدتا ناشی از کم خوابی، مشکلات مالی و روابط اجتماعی با دیگران شناخته شد که احساس همدلی و پیشنهاد کمک اطرافیان در این زمینه می‌­تواند موثر باشد.

5- پیشنهاد متفاوت بدهید
والدین کودکان اوتیسم برای آرامش بیشتر به فضایی برای دور بودن از کودکان و تفریح نیاز دارند و اگر شما بتوانید در یک تفریح معمولی مثل خرید کردن، تماشای فیلم و.. آنها را همراهی کنید کمک بزرگی به آنها می­‌کنید و آنها برای مدتی از نگرانی­‌هایشان فاصله می­‌گیرند.

6- در کارهای بچه‌­ها کمک‌شان کنید
گاهی اوقات این والدین در کنار فرزندانی که دچار بیماری اوتیسم هستند فرزندان دیگری با مشکلات عصبی دارند و این مساله باعث می‌­شود نتوانند زمان کافی برای آنها اختصاص دهند بنابراین نزدیکان آنها می­‌توانند مدت زمانی از این فرزندان مراقبت کنند تا آنها به فرزندان اوتیسم رسیدگی بیشتری کنند.

7- پیشنهاد کمک مالی بدهید
این والدین نیاز بیشتری به منابع مالی برای تامین لوازم زیر دارند:

درمان،کمک­های دارویی، داروها، ویزیت پزشک، آموزش،  نیازهای غذایی خاص

در خانواده ای که زن و شوهر هر دو کار می­‌کنند با وجود این کودکان یکی از آنها حتما باید در خانه باشد و عملا یک منبع درآمد حذف می­‌شود، کمک مالی به این خانواده­‌ها شاید کمی پیچیده و با ملاحظات بیشتری باشد، برای همین شما می­‌توانید از مراسم مختلفی مثل تولد، اعیاد و .. برای کمک‌­هایی مثل خرید فیلم‌­های آموزشی، گرفتن قرار ملاقات پزشک برای درمان و ... استفاده کنید.

8- در خریدها همراهی کنید
پدر و مادر این کودکان به سختی می­توانند به خرید بروند بنابراین اگر خریدی دارید به آنها زنگ بزنید و بپرسید که آیا به چیزی احتیاج دارند؟ این کار به آنها کمک زیادی کرده و آنها نگرانی کمتری بابت رفتار فرزندشان در محیط­های عمومی خواهند داشت.

9- از آنها حمایت کنید
شما می­‌توانید اطلاعات‌­تان را در زمینه حمایت از بیماران اوتیسم و قوانین در ارتباط با آنها بیشتر کنید.



10- در موقعیت­های مختلف همراه شوید
شما می­‌توانید در زمان­‌هایی که برای این کودکان کمک­‌های نقدی جمع آوری می­‌کنند یا در سخنرانی­‌هایی که آگاهی عمومی را در این رابطه افزایش می­‌دهد یا مراسم‌­هایی که با هدف کمک به این کودکان برگزار می­‌شود، حضور داشته باشید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.