پزشکی و سلامت وبهداشت فردی

نکات سلامت .نکات پزشکی .نکات بهداشت فردی.

پزشکی و سلامت وبهداشت فردی

نکات سلامت .نکات پزشکی .نکات بهداشت فردی.

8 خطر لنز برای دختران جوان! (قسمت اول)


 8 خطر لنز برای دختران جوان! (قسمت اول)

قبل از دیدن تصاویر زیر به سایت های زیبای زیر نیز سری بزنید

    www.takcarpet.blogfa.com       www.takcarpet.ir 

روی یکی از سایت های بالا دیدن نمایید تا زیباترین و نفیس ترین کالا را جهت دکوراسیون خانه ببینید


به تاریخ مصرف محلول دقت کنید
باکتری‌ها و قارچ‌هایی که باعث عفونت‌های چشمی می‌شوند، با یک محلول لنز مناسب تا حد زیادی از بین می‌روند؛ کافیست هر روز لنزها را با یک مایع مناسب و تازه تمیز کرده و نگهداری کنید.
مایع لنزی که می‌خرید باید تائیدیه وزارت بهداشت کشورمان را داشته باشد؛ علاوه بر این باید هنگام خرید، مثل تمام چیزهای دیگری که می‌خرید، حتما به تاریخ انقضای آن هم توجه کنید. همچنین روی بسته‌بندی هر مایع لنزی نوشته شده‌است که بعد از باز کردن تا چند وقت می‌توان از آن استفاده کرد، توصیه می‌کنیم حتما به این تاریخ‌ها توجه کنید و به هیچ وجه از محلول لنز تاریخ مصرف گذشته استفاده نکنید.

مانده‌ها به درد نمی‌خورند!
یک محلول لنز قدیمی پناهگاه بسیار امن و مناسبی برای رشد باکتری‌ها، قارچ‌ها و سایر مواد آلوده‌کننده است و همه اینها به راحتی می‌توانند باعث ایجاد عفونت‌های چشمی شوند؛ پس شدیدا توصیه می‌کنیم هیچ‌وقت از محلول مانده در ظرف لنز‌تان دوباره استفاده نکنید چون محلول تمام کارایی خود را برای از بین بردن عفونت‌ها بعد از استفاده اولیه از دست داده و دیگر نمی‌تواند مانع رشد باکتری و مواد آلوده‌کننده در لنز شود و در نتیجه آلودگی‌های روی لنز نه تنها کمتر نمی‌شوند بلکه بیشتر هم می‌شوند!

سرم نمکی خوب است؟!
سرم نمکی خوب است اما برای شستن بینی و گلو؛ نه برای شستن لنزهای چشمی! اما بعضی افراد لنزهای‌شان را در سرم نمکى نگهدارى مى‌کنند و این کار درست مثل آن است که دست‌هاى کثیف‌تان را فقط با آب بشویید! سرم فقط محلول شست‌وشوى لنز است و محلول نگهدارى آن نیست. محلول‌هاى نگهدارى لنز حاوى موادى هستند که لنز باید حداقل به‌مدت 5 ساعت در آن نگهدارى شود. در واقع نوعى عفونت انگلى به اسم آمیب آکانتومبا در لنزهاى تماسى به خوبى رشد مى‌کنند و درصورت ‌رعایت‌نکردن نکات بهداشتى و ‌قرار گیرى نادرست لنز در محیط ضدعفونى، احتمال بروز این نوع عفونت در استفاده‌کنندگان لنز و از بین رفتن قرنیه افزایش مى‌یابد.

تمیزکاری محفظه لنز
همانطور که هر روز لنزتان را باید ضدعفونی کنید، محفظه پلاستیکی مخصوص آن را هم باید هرچند وقت یک‌بار ضدعفونی کنید وگرنه باکتری‌ها به مرور زمان در آن جمع شده و می‌توانند موجب عفونت چشم‌ها شوند. ضمنا این نکته بسیار مهم را فراموش نکنید که سالی 2 تا 3 بار محفظه نگهداری لنزتان را عوض کنید و حداقل ماهی یک‌بار هم آن را ضدعفونی کنید. علاوه‌بر این‌ها باید بعد از هر بار استفاده هم محفظه لنز را به‌خوبی بشویید.
ضدعفونی کردن محفظه لنز کار چندان سختی نیست، اول از همه باید دست‌های‌تان را به خوبی بشویید، بعد آن‌ها را خشک کنید، ‌حالا محفظه را با آب ولرم و مایع ظرفشویی بشویید تا تمام کثیفی‌ها و آلودگی‌ها از روی آن پاک شود، حالا محفظه لنزها را در یک قابلمه آب در حال جوش بیندازید و اجازه دهید حدود 5 تا 10 دقیقه بجوشد. اگر مایکروفر دارد محفظه لنزها را در یک ظرف تمیز و ایمن قرار دهید و حدود 3 تا 5 دقیقه در مایکروفر بگذارید تا محفظه کاملا استریلیزه و ضدعفونی شود.

بهترین فرمول شست وشو
برای شستن لنزهای چشمی نرم باید فوت و فنش را درست انجام دهید تا هم لنزها تمیز شوند و هم آسیب نببینند. برای این کار دست‌های‌تان را کاملا بشویید تا کثیفی و جرم‌های آلوده را به چشم و لنزها منتقل نکنید. در ضمن از صابون‌های مرطوب‌کننده استفاده نکنید که برای لنز شما خوب نیستند. دست‌های‌تان را هم با حوله‌ای خشک کنید که پرز نداشته باشد.
حالا می‌توانید لنز یک چشم را خارج کرده، آن را با محلول مخصوص تمیز کنید تا مواد آرایشی شسته شود. بعضی محلول‌ها نیاز به سائیدن لنز دارند ولی بعضی دیگر فقط با ریختن محلول روی لنز تمام رسوبات را پاک می‌کنند. دوباره لنز را بشوئید. حالا لنزها را در جا لنزی تمیز بگذارید و آن را با محلول مناسب و محلول ضدعفونی‌کننده پر کنید. تمام این مراحل را برای لنز چشم مقابل انجام دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.